Vi tilbyder dig Træfældning i Faaborg

Træfældning i Faaborg og på Fyn

Hvordan skinner solen på din grund? Er der for mange træer, der skygger, og lukker solen ude? Hvad ville det betyde for dig, hvis du fik mere sollys til at skinne på din grund?

Fyns Tømrer og Beton IVS i Faaborg tilbyder dig træfældning på hele Fyn af en professionel træfælder. Vi klarer både træfældning for private og for virksomheder.

Få en lysere grund gennem træfældning

Alle mennesker har brug for lys – det påvirker vores humør og helbred. Hos Fyns Tømrer og Beton kan vi nemt klare din træfældning. Hvis du lige har købt nyt hus, kan det være, der er nogle træer, som ikke står, som du vil have dem. Måske du har nogle træer, som er blevet for store, eller måske vil du bare have dem fjernet. Vi kan både beskære toppen af dine store træer, og fælde dem du vil helt af med. Fjerning af træer vil hurtigt give din grund mere lys.
Vi tænker på sikkerhed, og vurderer ved hver træfældning, hvordan det bedst og sikrest skal foregå at fælde dine træer. Nogle gange kan det lade sig gøre at fælde træet på en gang, andre gange er vi nødt til at beskære toppen først for ikke at lave skader på omgivelserne omkring.
Efter en storm bliver nogle træer bliver så belastede, at det er bedst, de bliver fældet. Sådanne situationer kan vi også klare for dig. Vi tager alle vores forbehold, og gør omgivelserne sikre igen.

Vi kan køre træresterne væk for dig, eller du kan beholde dem til eget brug

Når vi har fældet dine træer, rydder vi op efter os selv. Hvis du selv vil beholde træresterne til brænde eller andet, eller selv vil køre det væk, aftaler vi det, som du vil have det. Det finder vi ud af individuelt med hver af vores kunder. Vi hører på dine behov, og du får hvad du har brug for.

Vil høre mere, kan du kontakte os enten på telefon 40 35 84 63 eller mail Mellemhaverne@live.dk.
Mangler du et godt tilbud, kan du udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt.